Finále Miss Beauty už dnes večer, přijďte podpořit psí útulek

 

Je úžasné, když se sejde krása a otevřená srdce a spojí se v dobrou věc. Letošní finále Miss Beauty, které se koná už dnes večer v pražském klubu Mecca, má totiž charitativní podtext. Výtěžek z dobrovolného vstupného půjde na pomoc psímu útulku Voříškov. 

Ne každý má štěstí, že je mu shůry dáno. Finalistky Miss Beauty vědí, že jejich krása může pomoci tam, kde je to potřeba. "Chtěli jsme se zapojit do konkrétní věci. Nejrůznějším nadačním fondům moc nevěříme, takže jsme nakonec zvolili přímý příspěvek s tím, že ho hned na místě odevzdáme," vysvětlila výkonná ředitelka soutěže Magdalena Chládková. 

Podle sympatické blondýnky je jedno, kolik kdo zaplatí. "Každý má jiné možnosti. Pro někoho je padesát korun moc, další může věnovat klidně pětistovku. Vážíme si každého, koho to vůbec napadne." Psí útulek Voříškov se nachází kousek od Chýnice pár kilometrů od Prahy a založily ho dvě dívky, kterým nebyl osud zvířat lhostejný.

V klubu Mecca to však dnes samozřejmě bude i o zábavě. Večerem, který začíná ve 20 hodin, provedou Eva Decastelo a Petr Vojnar. Na pódiu se vystřídá řada zpěváků jako třeba Bára Mottlová, Jan Nedvěd nebo Milan Peroutka a další, kteří vystoupí bez nároku na honorář. "Neváhal jsem ani minutu. Když mě produkce oslovila, kývnul jsem okamžitě," usmíval se Nedvěd. 

Hvězdná bude i porota, která rozhodne o majitelkách krásných korunek z dílny jablonecké společnosti Šenýr Bijoux. Ta zásobuje soutěže krásy doslova po celém světě. Inna Puhajková, finalistka České Miss Karolína Humečková, zpěvačka Gabi Goldová a další osobnosti snad budou mít šťastnou ruku. My budeme samozřejmě také u toho jako jeden z mediálních partnerů.