Mladík si vytetoval jméno své přítelkyně, takovou reakci rozhodně nečekal

Darragh si vytetoval jméno jeho přítelkyně, tu velkolepým gestem ale spíše vystresoval
  |   zajímavost

Zamilovaný muž chtěl překvapit svou partnerku tetováním. Moment, kdy jí ukázal její jméno na svém hrudníku, natočil na video a sdílel ho na sociálních sítích. Reakce dívky ale všechny pořádně šokovala.

Darragh žijící v Irsku udělal pro svou milovanou odvážné gesto, které by celou řadu žen nadchlo. Zaslepený láskou si vytetoval jméno své přítelkyně Amber na hrudník. Dokonce i umístění jejího jména na těle mladíka mělo údajně svůj speciální význam. Chtěl ji mít blízko srdci.

Dvojice spolu natáčela video, ve kterém společně zpívali, v jedné chvíli si Darragh posunul tričko tak, aby své partnerce ukázal jeho velkolepé překvapení. Jeho načasování ale nebylo náhodné, tetování jí ukázal zrovna, když v písničce zaznělo: „Vytetuju si tvoje jméno na srdce, aby nás ani smrt nerozdělila.“

Jeho partnerka ale moc potěšená nebyla. Na videu je vidět, jak se na mladíka šokovaně otočila a zeptala se, jestli je jeho tetování pravé. Poté, co se dozvěděla, že nejde o vtip, se otočila zpět do kamery, zatím co si zakrývala otevřená ústa. Neměla slov.

Sledující si okamžitě všimli výrazu dívky, který prozrazoval, že jí tetování jejího přítele velkou radost neudělalo. Někteří sledující pod video okamžitě napsali, že se jim Amber zdá po radostném odhalení spíše vystresovaná.

Chování dívky přišlo některým lidem, kteří na video páru narazili, podivné. „Vypadá, jako by ho podvedla, ale on to nevěděl, proto se tak tváří,“ objevilo se pod příspěvkem.

„To snad ne, její reakce je jasným ukazatelem toho, kam tenhle vztah směřuje. Doufám, že se mýlím,“ napsala jedna z uživatelek.

Někteří se ale Amber zastali. „Já bych taky byla v šoku, kdyby mi tohle někdo ukázal, nevěděla bych,  co mám dělat. To ale neznamená, že ho nemá ráda,“ uvedla sledující.

 

@darraghandamber529 Surprise  #fyp ♬ original sound - Songs I Never Want To Forget

 

 

Zdroj: TikTok/@darraghandamber529

KAM DÁL: Dojemné gesto manžela těhotné ženy obletělo internet

Klíčová slova: