Muž pomohl bezdomovci: Pouhým účesem ho změnil k nepoznání

Mounir se díky pomoci dobrosrdečného mladíka mohl poprvé vysprchovat za několik dlouhých let
  |   zajímavost

Mounirovi (76) se po letech života na ulici změnil život k lepšímu. Mladík, kterého nikdy předtím neviděl, mu totiž nabídl svou pomoc. Muže ostříhal a upravil, to ale zdaleka nebylo vše. Nechyběla ani dojemná reakce.

Mahmoud Itani (35), aktivista a uživatel sociálních sítí, svým sledujícím opakovaně dokazuje, že dobří lidé ještě nevymřeli.

Na svůj profil na sociální síti totiž pravidelně přidává videa, na kterých zachycuje, jak pomáhá potřebným. V příspěvku, který na svém profilu zveřejnil, nedávno ukázal, jak se snaží pomoci muži na ulici.

Mounirovi, který byl v té době bez domova již celá léta, se snažil dát peníze, ty ale bezdomovec odmítl. Na videu bylo zachyceno, jak tvrdí, že si peníze nevezme, protože existují lidé, kteří je potřebují více než on.

Sledující byli reakcí muže naprosto dojati a video se stalo hitem. Mahmoudovi se nakonec podařilo Mounira přesvědčit, aby si nechal pomoci alespoň tak, že ho ostříhá a umožní mu, aby se poprvé za několik dlouhých let osprchoval. Mounir nabídku přijal a na konci se dokonce i rozbrečel dojetím.

Mahmoud na svém profilu na sociální síti nakonec sdílel video, ve kterém jeho věrným sledujícím ukázal Mounirovu proměnu a uvedl v něm, že se mu podařilo muže přesvědčit, aby v bytě, který mu sehnal, zůstal a dokonce i přijal peníze na pokrytí nájmu. Fanoušci dobrodince byli štěstím bez sebe.

„Dobří lidé ještě existují,“ napsal jeden z uživatelů pod příspěvek.

„Z toho mě bolí srdce, děkuju, že jste mu pomohli!“ objevilo se v komentářích.

 

@thenationalnews Mounir was filmed by TikToker Mahmoud Itani, who gathers donations from his followers and goes around Beirut performing charitable acts. #lebanon #mounir #tiktoker #mahmouditani #beirut #fyp Credit: @Plan LB ♬ Sad Music - Max-Music

 

 

Zdroj: Daily Star, The National News

KAM DÁL: Žena dala manželovi hodně netradiční dárek. Takhle prý vypadá dokonalost.

Klíčová slova: