Holčička, která byla vychovaná psy. Chodí po čtyřech a je členkou smečky

Zavřít psa na více než 8 hodin samotného je podle odborníka velká chyba
  |   zajímavost

Malá holčička, která vyrůstala se smečkou německých ovčáků, pochytila jak lidské, tak i některé zvířecí návyky. Podle její maminky je River součástí psí smečky a dokonce svým čtyřnohým kamarádům krade jídlo pro psy.

Batole River Shell se stala členkou smečky německých ovčáků, které vlastní její matka Ashley. Nejde o příběh malé holčičky opuštěné v divočině, kterou by našla smečka psů a která by nikdy neviděla jiného člověka. River žije se svou maminkou i se svými šesti čtyřnohými kamarády ve Spojených státech.

Ashley (31) vlastní 6 německých ovčáků, které malou River obklopují na každém kroku už od jejího narození. Všichni psi - Meeka, Kai, Ryker, Koba, Brenna i Roma - prý holčičku do své smečky přijali téměř okamžitě. Ashley tak pomáhali s výchovou její dcery již od doby, co si ji její matka přivezla domů z porodnice.

Matka malé holčičky na sociálních sítích zveřejnila video, které se stalo internetovou senzací. Šlo o příspěvek, ve kterém bylo vidět, jak si River se psy hraje a chodí po čtyřech.

Uživatelé na sociálních sítích byli videem fascinováni, holčička na videu se totiž chovala, jako by byla součástí psí smečky. V příspěvku bylo jasně vidět, že je početnou skupinkou domácích mazlíčků obklopená téměř neustále.

Ashley to s malou River nemá lehké

Ashley prozradila, že se River téměř až neúnavně snaží svým kamarádům ukrást jídlo. Ať už jde o granule, či psí konzervu, River se údajně začne nenápadně přibližovat a v momentě, kdy vidí svou příležitost, se vrhá na misky s jídlem pro psy. Její maminka tak při krmení smečky německých ovčáků musí být vždy ve střehu.

Dívka údajně začala kopírovat vše, co domácí mazlíčci dělají, již v době, kdy jí bylo osm měsíců. Zkrátka je jen pozorovala a učila se jejich zvykům. Dokonce odmítá používat dveře a snaží se do domu následovat své psí kamarády dvířky pro psy.

Pod videem se objevilo hned několik rozpačitých komentářů, které matku malé holčičky varovaly před nevyzpytatelností zvířat. Ashley se přiznala, že se soužití psů a malého batolete zpočátku obávala, později ale zpozorovala, že ji přijali za svou.

Někteří komentující označili vztah malé holčičky a několika psů za nehygienický. Ve videu je vidět, jak si malá River hraje se psími miskami na vodu. Další komentáře ale tyto obavy smetly ze stolu s tím, že bude mít River alespoň "silný imunitní systém".

 

@von.jakoba Already a dog lover  #babiesanddogs #dogsandbabies #dogsoftiktok #babiesoftiktok #toddlersoftiktok #germanshepherd #doodle #muttsoftiktok ♬ Rugrats Theme (From "Rugrats") - Just Kids

 

 

Zdroj: Daily StarTikTok

KAM DÁL: Nejbizarnější zákony v Severní Koreji: Běžné aktivity, za které půjdete sedět.