Děsivý nález v opuštěném tunelu šokoval statisíce lidí

Muž objevil v opuštěném tunelu čtyři rakve (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Nadšený cestovatel, který rád objevuje a fotí opuštěná místa, tentokrát narazil na něco, z čeho vstávají hrůzou vlasy na hlavě. Vyrazil do opuštěného tunelu uprostřed lesa a svůj nález poté zveřejnil na sociální síti.

Cestovatel, kteý na sociálních sítích vystupuje pod jménem Escapade je známý tím, že si zkrátka libuje v objevování opuštěných míst, nejlépe ještě s pohnutou historií.

Na sociální síti TikTok má přes 400 000 sledujících, které naprosto šokoval svým nečekaným nálezem v opuštěném tunelu.

Na videu je možné vidět čtyři rozkládající se dřevěné rakve obklopené zelenou vodou. „Ty rakve jsme našli uprostřed lesa v tunelu, který vedl do podzemí,“ napsal autor na video.

Samotného fotografa již prý takové nálezy neděsí, prý už zkrátka na svých dobrodružných výpravách viděl „hodně podobných věcí,“ jak prozradil pro Daily Star.

To ale neplatí o jeho sledující, ti totiž začali v prostoru pod příspěvkem diskutovat o tom, jestli se náhodou nejedná o přímý důkaz existence upírů.

„Neotvírejte je, je tam upíří rodina,“ napsal fanoušek. „Já to věděl, upíři existují,“ objevilo se pod videem.

V minulosti se vydal mimo jiné i do opuštěného centra pro mladistvé násilníky, které mělo za sebou temnou historii, aby svým sledujícím ukázal, jak to vypadá uvnitř.

Objevil dokonce i opuštěnou farmu, ve které všechny věci zůstali přesně tak, jak je tam před desítkami let jejich původní majitelé zanechali, včetně dětských hraček.

 

@escapade_z Some random coffins in the woods #escapade #fyp #foryou #foryoupage #abandoned #creepy #woods ♬ Horror, suspense strange sound - DN.FACTORY

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Ženu začal na pláži sledovat neznámý muž. Poradila si s ním, způsob ale společnost rozdělil.

Klíčová slova: