Dobijte baterky pomocí přírody: Udělejte si den jenom pro sebe

Přístroj na neinvazivní liposukci
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Slunce svítí, všechno kvete, ale vy se pořád necítíte úplně ve své kůži? Možná jste jí přes zimu nedala tolik péče, kolik si zaslouží. Udělejte si relaxační den, obklopte se přírodou od hlavy k patě a nabijte své tělo energií.

Ráno vstaňte bez budíku, nechte se probudit slunečními paprsky a klidně si ještě poležte – je přeci váš den! Místo kávovaru zapněte mixér a nakopněte svůj organismus chutným smoothie z ovoce, špenátu a chia semínek. Vychutnejte si snídani spolu s knížkou nebo časopisem. Možná se budete divit, ale svět se nezhroutí, když na celý den odložíte telefon.

Jarní počasí láká k procházce, a tak mu podlehněte. Je jedno, jestli jdete do parku či do lesa. Poslouchejte zvuky přírody anebo oblíbenou hudbu. Kdy naposledy jste si lehla na deku do trávy a četla si knížku? Je na čase si to zopakovat! Zajít do lázní je skvělé, ale tančit v ručníku s maskou na obličeji se dá přeci jenom lépe doma. Jaké procedury si naordinujete? Sestavili jsme pro vás rituály, které si jistě ráda dopřejete častěji než jednou za měsíc.

Vlasy – koruna krásy

Krásné vlasy jsou pýchou každé ženy, proto je dobré jim věnovat více pozornosti než jenom mytí šamponem. Smogu a volným radikálům se sice nevyhnete, ale můžete je odbourat pomocí přípravků s antioxidačním účinkem. Skvělým antioxidantem je výtažek z mrkve bohatý na beta-karoten, který vlasy chrání před volnými radikály. Hřívu tedy zvláště na jaře potěšte maskou s takovýmto složením, kterou má v nabídce například kosmetika InSight. Pro lepší účinek po nanesení masy zabalte vlasy do potravinové fólie a ručníku.

Pleť bez chybičky

Na obličeji se stres i zanedbaná péče projeví nejviditelněji. Po zimě tak může být mdlá a zašedlá. Dopřejte si proto extra péči plnou vitamínů a přírodních extraktů, které jsou sázkou na jistotu. Nejprve očistěte obličej čisticím mlékem, nejlépe s výtažkem z růže nebo zeleného čaje, takové vyrábí třeba značka Pevonia Botanica. 

Poté naneste pleťovou masku, ideálně takovou, která obsahuje přírodní jíly, které do sebe absorbují nečistoty. Masce dejte dostatek času, udělejte si bylinkový čaj, uvelebte se ke knížce nebo do vany a jenom relaxujte. Nyní je vaše pleť připravená na opravdovou povzbuzující bombu – sérum s vitamíny. Zázračné vitamíny A a E vaši pleť zbaví volných radikálů a mandarinkový extrakt jí dodá jas a povzbudí ji.

Zabalte se

Tělový zábal je mnohem intenzivnější než krémy a mléka a má také relaxační účinky pro svaly. A relax je přesně to, co potřebujete. Vyzkoušejte staletími prověřený zábal z černého bahna z Mrtvého moře, který už používala sama Kleopatra. Skvěle velké balení nabízí Jericho cosmetic, tohle rochnění v bahně vás bude totiž rozhodně bavit!

Když příroda nestačí

Necháte se raději hýčkat od ostatních? Pak si udělejte den v salonu krásy! Od pedikúry až po bezbolestnou liposukci, to jsou služby, při kterých vás budou experti na krásu hýčkat. Pokud toužíte po dokonalé pleti, vyzkoušejte fotorejuvenaci.  

Jde o intenzivní pulsní světlo, je to bezbolestná metoda, jejíž výsledky vás ohromí! Viditelný efekt se dostaví již po prvním ošetření. Po omlazujícím ošetření bude vaše pokožka znovu svěží, zároveň vám odstraní pigmentové skvrny a tvorbou kolagenu, který při této proceduře probíhá, dojde i ke značné redukci vrásek.