Lucie Bílá už není nejprsatější česká zpěvačka. Krásná blondýna ji trumfne přírodními šestkami

Lucie Bílá v březnu 1995 porodila syna Filipa ze vztahu s Petrem Kratochvílem, partnerství ale Kratochvíl neudržel kvůli aféře s Pavlínou Babůrkovou, vítězkou Miss Československo 1992
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Pánové, z toho půjdete do kolen! Jestli se vám doteď usínalo dobře, tak se připravte na bezesné noci. Když příroda rozdávala, Aneta Veronika Horáková stála v první řadě a tajně musela jít hned šestkrát. Právě takovou velikostí ňader ji "ten nahoře" obdařil. Lucie Bílá už není nejprsatější zpěvačkou.

Manželky, přítelkyně i milenky musí prominout, když se na tu přírodní nádheru bude chtít jejich drahý alespoň jedním očkem mrknout. Netrestejte je, stejně tím ničemu nepomůžete. Spíše, drahé dámy, připravte ledovou sprchu, vaši chlapi ji budou určitě potřebovat. 

Srovnání s Bílou se brání

Aneta Veronika Horáková přitom ve světě showbyznysu není žádným začátečníkem. Jako modelka má za sebou celou řadu zajímavých focení, coby začínající zpěvačka předvedla několik velmi povedených songů včetně videoklipů. Přesto o ní zatím příliš slyšet není. „Nikam se moc nehrnu. Říkám si, že co se má stát, to se stane,“ řekla Čtidoma.cz sympatická blondýnka.

Vehementně se tak brání i jakémukoli srovnání s Lucií Bílou. „Vůbec bych se neodvažovala říkat naše jména v jedné větě, pokud jde o zpěv a úspěchy. A prsa? No, tak tam možná vedu,“ směje se Aneta Veronika.

 

 

Košíčky velikosti H se skvěle hodí

Není se čemu divit, že pětadvacetiletá kráska brzy čeká focení pro značku spodního prádla Provoque. Není mnoho povolanějších, kdo by měl tento druh oblečení propagovat. Protože jestli někdo zaujme ve spodním prádle, tak to docela určitě bude košíček velikosti H.

„Moc se na to těším. Focení prádla mě baví, baví mě i reakce lidí, kteří pak snímky vidí. I když některé diskuse na sociálních sítích se občas zvrtnou. Ale s tím nic nenadělám, to je každého věc,“ doplnila pro Čtidoma.cz.

KAM DÁL: Krásná Angelina Jolieová se bála o svůj rozkrok. Tři dny se nesměla ani osprchovat.