Modelka prodělala děsivou operaci na zúžení pasu. Chtěla vypadat jako Barbie

Nejednalo se prý o odstranění žeber, ale o určitou formu liposukce
 

Luana Sandien, modelka pro pánský časopis Playboy, prý už odmala snila o tom, že bude mít pas jako její oblíbená plastová panenka. Nyní se rozhodla podstoupit operaci, která by jí měla pomoci mít ten „nejštíhlejší pas na instagramu“. Výsledky sdílela na sociálních sítích.

Luana Sandien podstoupila operaci za účelem zúžení jejího pasu v Kolumbii a fotografie před a po zveřejnila na svém instagramovém profilu s desítkami tisíc sledujících. O tom, že bude mít jednou "vosí pas" jako panenka Barbie, prý snila už od útlého dětství.

Tento několikaletý sen byl tak silný, že se ani příliš nebála možných komplikací, které by mohly po operaci nastat. Zkrátka už chtěla, aby se jí její přání konečně splnilo, a na rizika nehleděla.

Nejednalo se ale prý o populární odstranění spodní části žeber, ale jen o určitou formu liposukce, která byla ale na rozdíl od ostatních druhů této procedury nasměrovaná přímo na její pas.

Na instagramu nasdílela fotky po operaci, ale pouze se zakrytým pasem. Její fanoušci tedy ještě neměli možnost vidět výsledky operace. Samotná modelka je s nimi ale prý nadmíru spokojená a nemůže se dočkat toho, až se plně zahojí a bude je moci sdílet na sociálních médiích.

„Moji fanoušci budou naprosto nadšení, až to uvidí,“ řekla. Ale prý to celé dělá pro sebe, ale ne pro ostatní. Je prý autosexuálka, což znamená, že je sama pro sebe mnohem více atraktivní než ostatní lidé.

„Vždycky jsem se tak cítíla a teď jsem konečně našla komunitu, kam zapadám a kde se cítím dobře,“ přiznala modelka.

Dříve ji prý lidé považovali za blázna nebo za narcistu. Opakovalo to prý stále dokola tolik lidí, že tomu téměř začala sama věřit. Nyní ale konečně po letech zmatení objevila, kým skutečně je, a komunitu, která ji podporuje.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Muž požádal lásku svého života o ruku, ale skončilo to fiaskem.