Mladík ukázal, jak dostat v restauraci jídlo zdarma. Fanoušci nevěřili svým očím

Mladíkům se podařilo získat jídlo zdarma pomocí přestrojení (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladí komici se vydali do restaurace a pokusili se získat jídlo zdarma tím nejbizarnějším způsobem. K překvapení všech jim to prošlo. Nemohli tomu uvěřit dokonce ani samotní iniciátoři celé akce.

Komediální duo dvou mladíků Briana a Coye svým nedávným příspěvkem baví sociální sítě. Sdíleli totiž svůj zdokumentovaný pokus o získání dětského menu, které bylo v restauraci zdarma.

Jeden z nich v restauraci předstíral, že je rodič, a druhý se převlékl za batole. Dokonce se i nasoukal do dětského kočárku. Nezapomněli ani na ty nejmenší detaily, jako je dudlík, chrastítko nebo dětská lahvička.

Přestrojeni za rodiče a malé dítě se vydali do místní palačinkárny IHOP a doufali, že jim jejich plán vyjde. Restaurace totiž zrovna v rámci její promo akce nabízela jídlo pro děti zdarma spolu s každým hlavním chodem pro dospělé.

Stačilo tedy už jen sehrát dokonalé divadlo, což se mladíkům opravdu povedlo.

Poté, co vešli do restaurace, Brian převlečený za batole raději předstíral, že spí, a Coy poprosil obsluhu o stůl pro dva. Představení mohlo začít. Coy dokonce i předstíral, že Briana krmí z dětské lahvičky, aby bylo jejich přestrojení co nejméně podezřelé.

Jejich snažení se nakonec vyplatilo. V restauraci opravdu získali jídlo pro dítě zdarma, dokázali to dokonce i účtenkou na konci videa, kde je vidět, že za jednu z položek neplatili.

Jejich fanoušci pod videem podotkli, že to je asi ta nejdivnější věc, kterou dvojice udělala, a náležitě video i neuvěřitelnou snahu mladíků ocenili.

„Po tom, kolik jste do toho vložili energie, vám to jídlo prostě nemohli nedat,“ objevilo se pod videem.

 

@cheekyboyos

Comment what we should do next 

♬ original sound - the cheeky boyos

 

 

KAM DÁL: Anife Vyskočilová prozradila tajemství své krásy. Fanoušky znechutila.

Klíčová slova: