Krysa zaútočila na ženu trpící Parkinsonovou chorobou. Manžel ji našel v kaluži krve

Krysa se u manželského páru zabydlela kvůli nevhodnému skladování krmiva pro ptáky
  |   zajímavost

Hlodavec zaútočil na nemohoucí seniorku, když spala. Krysa ženu vážně poranila, údajně se vydala za potravou. Hororovou scénu objevil její manžel. Později také zjistil, proč se u nich krysa zabydlela a jak mohl útoku předejít, píše Daily Star.

John Kirk (85) našel svou ženu Dianu (76) v kaluži krve. Na bezmocnou důchodkyni totiž zaútočil zákeřný hlodavec. Její manžel se domnívá, že se ji krysa pokoušela sníst.

Žena měla pokousané a podrápané prsty, lokty, tvář a dokonce i oční víčka. Nemohoucí důchodkyni se nepodařilo krysu včas odehnat. Hlodavec ji tak způsobil hned několik děsivých  a potenciálně nebezpečných ran na kůži.

Diana trpí demencí a Parkinsonovou chorobou. Nejspíše tak v danou chvíli vůbec nevěděla, co se děje, ani co má v takové situaci dělat. Navíc má velký problém rychle a cíleně ovládat své končetiny, odehnání agresivního hlodavce tak bylo zkrátka nad její síly.

„Ta zranění vypadala opravdu příšerně,“ uvedl její manžel.

„Když jsem byl v armádě, tak si jeden kluk, který ležel na posteli vedle mě, vystřelil mozek z hlavy. To ale pořád nevypadalo tak hrozně jako Diana po tom útoku,“ řekl.

„Nejdřív jsem si myslel, že jín ěkdo zastřelil, všude byla krev. Ta krysa se ji snažila sníst, snažila se prokousat k té krvi,“ dodal.

Její manžel mimo jiné také prozradil, že před šesti lety spadla ze schodů a při pádu si poranila mozek, od té doby trpí nejrůznějšími neurologickými problémy. Poškození mozku při pádu mimo jiné také způsobilo, že seniorka přestala cítit bolest. Zákeřný útok ji tak naštěstí vůbec nebolel.

Krysa napadla Dianu přímo v jejím domě v Anglii, když spala. Její manžel se hned po útoku snažil přijít na to, kde se u nich krysa vzala a jak podobné situaci v budoucnu předejít.

Po otevření jedné ze skříněk zjistil, že se u nich krysa usadila kvůli lehce dostupné potravě. Ve skříňce totiž našel  její hnízdo přímo u krmiva pro ptáky, na kterém hodovala.

Při skladování krmiva pro zvířada a trvanlivých potravin je tedy nutné je zabezpečit tak, aby se k nim hlodavci nedostali. Následující den chytil nebezpečného hlodavce soused manželského páru do pasti a zlikvidoval ho.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Dcera se bála rodičům říct, čím se živí. Vyřešila to originálně.

Klíčová slova: