Nova nasazuje svoji nejpopulárnější dvojici: Sokol s Hámou vyzrají na Dyka v nové talkshow, objeví se i Forejt

Nejpopulárnější moderátorská dvojice Novy opět v akci!
Zobrazit fotogalerii (7)
 

V létě mění tradičně televize svůj zaběhnutý program a od velkých seriálů si dává pauzu. Nova nezahálí a povolává svou nejpopulárnější moderátorskou dvojici současnosti Ondřeje Sokola a Aleše Hámu, aby vyčinila Vojtěchu Dykovi. Co na něj chystají? Nová talkshow 2na1 spatří světlo světa už v sobotu!

Novou zábavní show 2na1 chystá Nova na letošní prázdniny. Moderátorská dvojice Ondřej Sokol s Alešem Hámou budou stavět před hosty nejrůznější úkoly a výzvy, které nebudou hostům předem známy.

Nová show se neubrání zlomyslnostem

„Jde o zábavnou, soutěžní talkshow, která má všechny prvky rodinné zábavy. V této show figurují dva moderátoři proti jednomu hvězdnému hostovi. Toho dostáváme do různých netradičních poloh, máme pro něj připraveno i několik překvapení, různé mini soutěže, skrytou kameru a mnoho dalšího. Vlastně ho dostáváme do poloh, ve kterých ho diváci doposud neviděli,“ řekl režisér projektu Pepe Majeský.

Host, který přijde, vůbec netuší, co se bude dít. Jako první vzal na sebe břímě nevědomosti zpěvák Vojtěch Dyk, který zazářil v nováckém seriálu Profesor. Show nápadně připomíná dvacet let starý pořad Hogo Fogo! Moderátorská dvojice Hana Zagorová a Štefan Margita často napálila své hosty a přichystala si pro ně nějaké to překvapení v podobě výzvy. Na Slovensku měla tato show svou premiéru už v roce 2018, jde tak o známý koncept. U sousedů moderovali tento pořád Adela Vinczeová a Dano Dangl.

Nebudou chybět skryté kamery

Pepe Majeský přiznal, že Sokol s Hámou jsou jejich nejpopulárnější moderátorská dvojice současnosti. Diváci je mohli vidět například v show Tvoje tvář má známý hlas, ve které se seznámila Eva Burešová s Přemkem Forejtem a taky zde oznámila své těhotenství nebo v loňském ročníku Slavíka. 

Model této nové show 2 na 1 bude spočívat v šesti úkolech či překvapeních, které budou na hosta čekat. A slibuje, že se neubrání ani pár zlomyslnostem! „To nejsou zlé věci, jde spíše o takové kulišárny,“ prozradil režisér. Show spatří světlo světa v sobotu 2. července 2022, kdy se na ni diváci mohou těšit v hlavním vysílacím čase. Na placené platformě Voyo najdou nový díl vždy o týden dříve. 

Zdroj: NovaPlus, MediaGuru

KAM DÁL: Proč jsou ty šaty tak důležité? Kde je měla Marylin Monroe naposledy a co způsobily.

Klíčová slova: