Žena prozradila, jak jednoduše přimět manžela, aby šel nadšeně nakoupit

Většina mužů je přirozeně soupeřivá. Podle Jodie je potřeba udělat z nákupu soutěž
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Nákup jídla je ve většině domácností pravidelnou činností, o kterou se její členové nijak zvlášť neperou. Pokud se vám zrovna na nákup nechce, zkuste o to požádat svého partnera. Jedna z uživatelek na sociální síti TikTok prozradila, jak na to, aby šel bez řečí!

Spousta lidí nákup potravin v supermarketu nemůže vystát. Tito jedinci často nechávají doplnění potřebných surovin na poslední chvíli. A často se pak ocitají v situaci, kdy už někdo z rodiny na nákup vyrazit musí, ať se mu chce, nebo ne.

Poté přichází dohadování, které je důvodem nespočtu manželských a partnerských hádek. Kdo se tentokrát vydá do supermarketu? Zapomeňte na kámen, nůžky, papír. Jde to i jinak.

Jedna žena, která se svým partnerem mívala podobný problém, totiž přišla na zajímavý způsob, jak svého milého přimět k nákupu vcelku bezbolestně. Je to až překvapivě jednoduché a podle Jodie tento způsob funguje pokaždé.

Osobní rekord

Jodie Hall se o to se svými sledujícími podělila na sociální síti. Video nasbíralo desetitisíce lajků. Jodie měří svému příteli čas strávený nákupem stopkami. Baví se tak situací, kdy její milý spěchá ven ze dveří, aby pokořil svůj osobní rekord. Soutěživost ho vždy přiměje, aby znovu ochotně vyrazil na nákup.

Jodie tvrdí, že pro většinu mužů je přirozené soupeřit. Zkrátka chtějí být nejlepší téměř ve všem, co dělají, což zahrnuje i nákup potravin. Dívka na svém příteli viděla, jak moc ho soutěž v nákupu nadchla. Od té doby prý nepropásne ani jedinou příležitost, aby mohl pokořit svůj osobní rekord.

Ve videu bylo možné sledovat, jak Jodie svému příteli sděluje, kolik času mu nákup jídla zabral. „Tři a půl minuty,“ oznamuje Jodie svému partnerovi. „Teda, to bylo rychlý,“ odpovídá ještě stále zadýchaný muž, který právě doběhl zpět z nedalekého obchodu s jídlem v ruce.

Sledující mladé dívky si její způsob motivace k nákupu nemohou vynachválit. Je tak jasné, že „metoda osobního rekordu“ funguje na drtivou většinu mužů. V komentářích pod videem se objevilo i několik příslušníků opačného pohlaví, kteří účinnost metody potvrdili. „Tak tohle by fungovalo i na mě,“ napsal jeden z nich nadšeně.

Vzhůru na nákup!

Zdroj: Daily star, TikTok

KAM DÁL: Ženě trvalo několik měsíců, něž si všimla, že jejímu příteli chybí noha.

Klíčová slova: