Žena ukázala, jak vypadá bez makeupu. Rozdíl už asi nemůže být větší

Žena přiznala, že pod makeupem skrývá silné akné
  |   zajímavost

Mladá dívka, která trpí silným akné, na svém instagramovém profilu porovnala, jak vypadá její tvář s makeupem a bez. Na fotografiích vypadá jako zcela jiný člověk. Dočkala se podpory, ale i ostré kritiky.

Maia Gray (27) údajně již několik let bojuje se systickým akné, které se v minulosti vždy snažila zakrýt obrovským množstvím makeupu. Vyrovnávala se totiž s necitlivými komentáři, které jí její kožní problémy předhazovaly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@its_just_acne)

Jinak tomu prý nebylo, ani když ještě chodila do školy, kde se jí kvůli jejímu vzhledu často vysmívali spolužáci.

Po několika letech, kdy se snažila zapadnout a vyhnout se posměchu tak, že své akné skrývala pod vrstvou šminek, se rozhodla, že už ji to zkrátka nebaví.

Přestala se schovávat, nafotila svou tvář bez makeupu a fotografie sdílela na sociální sítě. Údajně tak chtěla pomoci lidem, kteří se nacházejí v podobné situaci, a upozornit tak na to, že ne vše, co vidíme na sociálních sítích, je realita.

„Sociální média jsou podvod. Zdůrazňují pouze naše nejlepší momenty. Ne všichni jsou šťastní každou minutu každého dne. Ne všichni měli dobrý den. Ne všechny ženy přirozeně vypadají jako supermodelky,“ napsala pod jeden z příspěvků.

„Nechci, aby se někdo cítil jako já, když jsem vyrůstala. Nechci, aby děti vyrůstaly s tím, že nesnášejí to, jak vypadají. Často je to totiž kvůli tomu, že se porovnávají s nerealistickými fotografiemi na sociálních sítích,“ dodala.

„Jen tak dál,“ pochválila influencerku jedna z fanynek.

„Jsi skvělá!“ podpořila ji další.

Dočkala se ale i kritiky: „Mluv za sebe, moje pleť takhle bez šminek nevypadá,“ objevilo se pod příspěvkem, jako důkaz, že nikdo se zkrátka nemůže zavděčit všem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@its_just_acne)

KAM DÁL: Herečka Benešová zasadila synovi pořádnou ránu pod pás. A ještě se tím pochlubila.

Klíčová slova: