Eva Burešová přiznala poslíčky! Nezastaví se ani v devátém měsíci. Jak říkají doma miminku?

Eva Burešová se stala dvojnásobnou maminkou
  |   osobnost

Některé ženy před porodem už spíše odpočívají a nabírají síly na novou životní etapu, jiné jsou k nezastavení. Eva Burešová je jednou z těch, která si nedopřeje ani chvíli klidu a stále je akční. Popsala, jak se cítí žena před porodem, která vychovává malého syna i nového psího kamaráda. 

Eva Burešová má v posledních měsících rozhodně důvod k úsměvu! Daří se jí jak v soukromém životě, tak v tom profesním. Právě kvůli výrazu štěstí ve své tváři si užila od lidí mnoho nenávistných poznámek. Někteří měli pocit, že nemá krásný úsměv. Eva na to odpověděla písničkou, která nese název Úsměv Mony Lisy. "S úsměvem se barvy množí, vyjasní a rozzáří, objeví se ale lidé, kterým Tvůj smích překáží. Proč mít strach se smát kvůli okolí, není, proč se ptát, když nic nebolí. S láskou odletím, cítím úlevu, teď už rozumím, tomu úsměvu Mony Lisy," zpívá Eva. 

Zaměstnává ji rodina

Společnost jí dělá nejen partner šéfkuchař Přemek Forejt, ale i její malý syn Nathaniel, pravděpodobně i Přemkova dcera Stella, kterou však Eva na sociálních sítích nezveřejňuje, stejně tak většinou Forejt a v neposlední řadě nový psí kamarád Nairobi.

Trojka se v břiše mele, říká Eva

"Tohle jsou v posledních dnech moje nejkrásnější chvíle. Po celém dni plném, Nathánku, to prosím Tě, nedělej. Nairo, nesmíš! Naty, neprovokuj toho psa, pak brečíš! Nairo, dolů! Dejte mi chvíli, trojka se mi v tom bříšku mele. Nairo! Naty! Nai…eee teda Naty! Moment, asi poslíčci...” Tou trojkou dává najevo, že do jejich rodiny bezpodmínečně patří nejen Nathánek, který s nimi žije, ale také Přemkova Stella, která žije se svou maminkou. Nového člena rodiny tak budou všichni vítat společně. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

O žárlivost u prvorozeného Nathana se Eva asi bát nemusí. Jak ráda zmiňuje, už v dětství z něj roste malý gentleman, který si ke květině raději přivoní, než aby ji trhal. Svěřila se také, že ji zahrnuje laskavými slovy každý den. Co na mě tak koukáš? ptala se ho nedávno Eva. "Já koukám, protože Tě moc miluju. Ty jsi moje láska," řekl jí pětiletý syn. Eva může být právem hrdá.

Zdroj: Instagram Evy Burešové, Blesk.cz, Karaoketexty.cz

KAM DÁL: Kolik fakturuje youtuberka Anna Šulcová za měsíc? To nevyděláte ani za rok!

Klíčová slova: