Miley Cyrus zbořila internet: Pro ženy udělala víc než několikaleté terapie

Miley si Liama nakonec vzala
Zobrazit fotogalerii (4)
  |   osobnost

Po rozzuřené pomstě Shakiry je tu další bomba! Miley Cyrus je známá tím, že umí překvapit. Teď se jí povedlo zbořit hitparády písní Flowers, kterou ženy (a i muži) hojně sdílí na sociálních sítích jako svou terapii. Zpěvačka v ní vybízí k tomu, aby ženy byly samy sobě nejlepší kamarádkou. Podle svých slov nepotřebuje muže. Song vydala na 33. narozeniny svého bývalého manžela Liama Hemswortha.

Miley Cyrus je americká herečka a zpěvačka, která se proslavila účinkováním v seriálu Disney Channel Hannah Montana. Její občanské jméno je Destiny Hope Cyrus. Miley vzniklo z přezdívky „Smiley“, protože se jako malá stále smála. Jejím otcem je country zpěvák a držitel Grammy William „Billy“ Ray Cyrus, představitel Robbyho Raye Stewarta v seriálu Hannah Montana.

S Liamem to bylo jako na houpačce

Už v roce 2007 se vypsala ze zlomeného srdce v písni 7 Things (I Hate About You) na albu Breakout. Píseň byla o Nicku Jonasovi z Jonas Brothers, se kterým randila od roku 2005. Na albu Meet Miley Curys byly všechny zamilované písně o něm. V roce 2008 také randila s Carterem Jenkinsem. V letech 2008-2009 byl její láskou model Justin Gaston. 

Rok 2009 byl pro ni osudový. Při natáčení filmu Poslední píseň se dala dohromady s australským hercem Liamem Hemsworthem. V roce 2010 se rozešli, ale na konci téhož roku oznámili, že bez sebe nemohou být. V roce 2012 se zasnoubili, po chvíli však zásnuby zrušili. Znovu se dali dohromady v roce 2016. Miley tehdy také začala znovu nosit zásnubní prsten. Svatbu měli na konci prosince 2018, v srpnu 2019 oznámili rozchod.

Nová hymna pro ženy

V písni Flowers zpívá Miley: „Nechtěla jsem odejít, nechtěla jsem bojovat, začala jsem brečet, ale potom jsem si vzpomněla, že si sama sobě můžu koupit květiny. Napsat své jméno do písku, mluvit se sebou celé hodiny. Říkat věci, kterým ty nerozumíš. Můžu si jít zatancovat. Můžu si držet vlastní ruku. Můžu se milovat lépe.“ 

Píseň spatřila světlo světa 13. ledna 2023. V den Liamových 33. narozenin. Fanoušci si tak myslí, že je píseň právě o něm. Miley si na své sociální sítě napsala: „Dokážu se milovat lépe, než to dokážeš ty.“ Miliony žen po celém světě video nadšeně sdílí a označují ho za svou terapii. Už teď ženy otevřeně sdílí, že jim tato slova pomohla odhodlat se k rozvodu či rozchodu. Miley tak překonala Shakiru, která vypustila pár dní zpátky pomstychtivou bombu na Piquého

Zdroj: youtube.com, Instagram, wikipedia.org

KAM DÁL: Vašek Matějovský v drsné reality show Survivor: Kdo mu bude největší konkurencí i přítelem?